Velkommen
Leilighetene
Beliggenhet
Priser
Ta Kontakt
Gamle Kristensen Pensjonat

Bilde # 29 DITT HJEM I BODŲ

For noen dager er det utmerket å bo på hotell. Men krever jobben eller andre forhold at du må bo borte i ukesvis eller månedsvis, er vår erfaring at mange foretrekker å bo i leilghet fremfor å bo på hotel. Det beste utgangspunktet for en effektiv og god arbeidsdag er ens eget hjem. Når man ikke kan ta med seg hjemmet hvor jobben befinner seg, er Nordlysbuen Apartments et godt alternativ. Våre leiligheter har alt du måtte behøve for å føle deg hjemme. Leilighetene har eget bad, velutstyrt kjøkken, stue med kabel-tv, trådløst internett og.

Vi har ett, to og tre-roms leiligheter. Selv om våre leiligheter kan være større og langt rikere utstyrt enn hotellrom, er det rimeligere å bo hos oss enn på hotell.

Nordlysbuen Apartments består av flere fullt møblerte og utstyrte leiligheter med sentral beliggenhet i Bodø, må du bo borte hjemmefra i kortere eller lengre perioder er det alltid hyggelig å bo et sted der du kan føle deg hjemme.

leilghetene er utstyrt med tanke på å være et fullverdig hjem. Har du behov for å oppholde deg utenfor hjemmet har vi et alternativ til deg.

Til Fremsiden Logg Inn Levert av Designeren